Hiustenhoidosta

Kaupallinen yhteistyö HairLust

Tänä vuonna mun hiukset on tuntuneet voivan paremmin kuin koskaan. En kärtsää tukkaa enää liian polttavilla laitteilla, käytän hellävaraisempia hiustenhoitotuotteita (enkä pese tukkaa ihan jokaikinen päivä), syön monipuolisesti ja lisänä huolehdin biotiinin saannista lisäravinteen muodossa. Selkeästi tämä kombinaatio on toiminut! Hiusten laittaminenkin on nykyään niin paljon kivempaa, kun kaikki tuntuu vain toimivan paremmin. Oon nyt kolmisen kuukautta syönyt HairLustin Gummies-vitamiineja, jotka sisältää kunnolla biotiinia, lisäksi C-vitamiinia, piidioksidia bambu-uutteesta, foolihappoa, sinkkiä, D-vitamiinia… Ollaan kampaajalla ihmetelty mun nopeaa hiustenkasvua ja oonkin aika varma että näillä HairLustin Gummies-vitamiineilla on asian kanssa tekemistä. Eikä ole ollut ongelmaa että vitamiinit unohtuisi syödä, ne maistuvat nimittäin aivan karkeilta!

This year my hair has felt healthier than ever. I don’t burn my hair with wrong kind of straighteners or curlers, I use products that are more gentle (and don’t wash my hair every single day), my diet is versatile and I make sure I get enough biotin with supplements. I’ve been eating HairLust Hair Growth Formula Gummies for three months now, they include a good amount of biotin. I feel like they’ve been working super well! Have you tried biotin for hair/skin/nails?

Mihin vitamiinien toimivuus sitten perustuu? Biotiini todistetusti tukee tehokasta hiustenkasvua, lujittaa hiuksia ja hiustuppeja ja tekee hiuksista vahvemmat. Kunhan syö säännöllisesti biotiinia lisäravinteena voi se myös parantaa hiusten rakennetta ja tehdä hiuksista kiiltävämmät ja vahvemmat. Lisäksi B7 vitamiini eli biotiini parantaa myös ihon ja kynsien kuntoa. Lisää biotiinista HairLustin sivuilta täältä: Biotiinin hyödyt hiuksille.

Hair Growth Formula Gummies

Ruoista biotiinia löytyy runsaasti mm. kananmunan keltuaisesta, kaurasta, pinaatista, porkkanasta, maidosta, omenasta, tomaatista, briejuustosta, vehnänalkiosta, vaaleista sienistä, broilerista ja naudanlihasta. Biotiinin saannin kannalta näitä tulisi syödä mielellään raakana tai vain vähän prosessoituina. Hiustenhoitoa tulee tietysti ajatella kokonaisvaltaisesti. Vaikka kaikki lähtee sisäisestä hoidosta on ulkoisen hoito lähes yhtä tärkeää.

Oon ollut erityisen tykästynyt myös HairLustin Bamboo Hair Brushes -sarjaan. Harjat tuntuvat ihanan hellävaraisilta ja niillä on miellyttävää harjata hiuksia. Lisäksi harjassa on antistaattiset piikit, jotka estävät hiuksia sähköisyydeltä. (Talven tullen tärkeää!) Erityisplussaa on annettava myös siitä miten söpöiltä kaikki HairLustin tuotteet näyttävät.

HairLustin hiustenhoitovalikoimasta mulla on ollut testissä Hair Growth & Repair -sarjan shampoo ja hoitoaine. Ne sisältävät yli 98% luonnollisia raaka-aineita. Shampoosta löytyy mm. aloe veraa, kasveista uutettua proteiinia, mustikkauutetta, mangouutetta. Hoitoaineesta aloe veran lisäksi mm. kaakaovoita, oliiviöljystä uutettuja rasvahappoja ja granaattiomenauutetta. Tuotteet tuntuvat todella hoitavilta ja hellävaraisilta, purkit on söpöjä ja tuoksut miellyttäviä. Täydentävänä tuotteena oon käyttänyt pesun jälkeen Hair Strengthening & Protection Hair Oil -öljyä. Se sisältää mm. kookosöljyä, arganöljyä ja auringonkukkaöljyä.

Koodi MARIANNAN20 antaa 20% alennuksen koko HairLustin valikoimasta viikon ajan! 😊

Code MARIANNAN20 gives 20% off from entire HairLust product range, valid one week! 😊

17 Comments

 • MO
  November 13, 2020 at 8:12 am

  Moi, tuo koodi ei toimi 🙁

  Reply
  • Marianna
   November 13, 2020 at 11:05 am

   Moi, kiitos kun kerroit! Tämä on nyt korjattu! 😊

   Reply
 • millis
  November 13, 2020 at 10:29 am

  Mistä toi marmoritarjotin ja tuo aamutakki? Ihanat! <3

  Reply
  • Marianna
   November 13, 2020 at 11:04 am

   Marmoritarjotin Hemtexistä, aamutakki Victoria’s Secretiltä! 😊 Voi kiitos ❤️

   Reply
 • Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
  November 13, 2020 at 2:15 pm

  Pretty! I love the pinks! ❤️✨

  Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
  http://charmainenyw.com

  Reply
 • Evelin
  November 13, 2020 at 9:29 pm

  Oh my god – your hair looks SOOOOOOO FREAKIN GOOD 😍😍😍

  Reply
 • Lisa Autumn
  November 15, 2020 at 3:02 pm

  Your hair is goals!

  Lisa | lisaautumn.com

  Reply
  • Marianna
   December 3, 2020 at 12:00 am

   Thank you so much ❤️

   Reply
 • hande
  November 15, 2020 at 5:55 pm

  Moikka! Olisko mahdollista saada tännekin alekoodia Lace laboratorylle? Huomasin liian myöhään, että olit instassa koodin jakanut. Kiitos 🙂

  Reply
  • Marianna
   December 2, 2020 at 11:59 pm

   Toivottavasti pääsen pian jakamaan uuden koodin, katsotaan! 😊💕

   Reply
 • miki
  November 16, 2020 at 11:13 pm

  Your hair seems super healthy !!
  Miki x

  https://littletasteofbeauty.com/

  Reply
 • Nina
  November 18, 2020 at 10:31 pm

  Vitamiineja kuuluu vissiin syödä 3 päivässä – otatko kaikki kolme kerrallaan vai päivän aikana? Onko sillä väliä, esim ottaako 2 aamulla ja yhden illalla kun on kotona jälleen. Otetaanko ruoakailun yhteydessä vai eikö väliä? 🙂

  Reply
  • Marianna
   December 2, 2020 at 11:57 pm

   Otan yleensä kaikki kerralla, en usko että noilla on mitään väliä! 😊

   Reply
 • Ivana Split
  November 26, 2020 at 7:51 pm

  Great to know that your hair is super healthy now. That’s always good.

  Reply

Leave a Reply