makeup


Oltiin toivottu jotain meikkipostausta, eli tässä jonkunlaista nyt tulee. Päätin siivota samalla laatikoston jossa meikkejä säilytän, ja heittää vanhat pois. Sain siihen vihdoin jonkun järjestyksen, täältä ehkä löytyykin nyt jopa jotain!
Ekaan laatikkoon pistin meikkivoiteet, tokaan puuterit ja poskipunat, kolmanteen luomivärit, neljänteen huulijutut, ja vikaan ripsarit, kajalit ja peilit. Tossa korissa päällä pidän meikkejä joita käytän useemmin, ja kynttiläkupissa joitain suteja ja pinsettejä.


Normaali arkimeikki mulla on tällänen. (Kantsii kattoo vaan kuvaa, mutta jos haluu tosi sekavan ja kämäsen tarkemman selostuksen niin niin alla löytyy)

Pohjustuksena Lumenen voide, päälle Lorealin infallible-meikkivoidetta ja Estee lauderin minute makeup-puikkoa. Silmissä yleensä sisänurkkaan Lancomin valkoista luomiväriä, ja koko luomelle jotain ruskeaa noista Diorin paleteista, ja ulkonurkkiin Nivean pikkuluomivärin tummempaa ruskeaa. Nestemäistä kajalia pitäis ostaa uus purnukka, toi lumenen natural code kuivui mulla melkein heti! Kajalin jälkeen taivutan ripset ja laitan ripsarin. Tällä hetkellä käytän Lorealin hypnosista, joka vetelee kans viimesiään, joten päälle laitan vielä kerroksen Maybellinen great lashia. Kulmakarvoihin käytän Lumenen kynää. Lopuksi aurinkopuuteria/poskipunaa, en viittinyt kuvata valkosen peiton päällä mun rikkimennyttä pöllyävää Lumenen aurinkopuuteria joten puuttuu kuvasta. Ja vielä jotain luonnollista suht läpinäkyvää huulikiiltoa.


En oo viittinyt koeviikon asuja pahemmin kuvailla, en oo ollut mikään edustava näky.. Aina joku veljen jättihuppari tai oma abihuppari, farkkuleggarit ja saappaat. Tässä kumminkin minimaalinen osa mun tänpäivästä vaatetusta. Noi Wescin kuulokkeet lämmittää muuten korvia ihanasti!8)

Viime ostoksia vielä loppuun. Neule on H&M Trendin ja valkomusta toppi H&M Dividediä.


Nyt ikeaaaaan, toivottavasti saan jättikasat joulukoristeita ja uutta kivaa huoneeseen!

24 Comments

 • Hanna
  November 25, 2008 at 4:40 pm

  mun kannattais ehkä harkita vastaavaa järjestelyä kun aina puuterit hajoaa meikkipussiin :)) ärsyttää vaan kun aamulla meikkaamiseen menee niin paljon aikaa

  Reply
 • Anonymous
  November 25, 2008 at 4:49 pm

  Voisitko tehdä joskus (jos et oo vielä tehnyt) postauksen miten yleensä laitat hiukset? 🙂 Ne on aina jotenkin kivasti. Ja sit samassa vois kertoo vaikka että värjäätkö ite ja jos värjäät nii millä värillä yms.. Joku postaus vanhoista hiustyyleistä olis myös kiva 😀

  Reply
 • sweethearts
  November 25, 2008 at 6:04 pm

  mietinkin aluksi, että kun en lukenu ollenkaan, että ompa paljon meikkejä, mut ne olikin sitte samoja… kuitenkin aika paljon :–Dhaha, oon aika järkevä!

  Reply
 • Anonymous
  November 25, 2008 at 6:54 pm

  Mistä nuo sun kuvassa olevat legginsit on??

  Reply
 • Vendeta
  November 25, 2008 at 7:28 pm

  Ei mulla muuta kuin, että….. panssari… 😉

  Reply
 • noir sur blanc
  November 25, 2008 at 9:33 pm

  Oon vissiin vähän out, ku nyt vasta huomaan, että sullakin on blogi toiminnassa! Kiva juttu pitää alkaa seuraileen :)P.S ihanan täyteläinen toi eka kuva 😀

  Reply
 • Anonymous
  November 26, 2008 at 12:58 pm

  mistä tuo kiva meikkilaatikosto on ostettu? 🙂

  Reply
 • Anonymous
  November 26, 2008 at 4:07 pm

  Mistä hei noi sun kiiltävät leggarit on? Tosi ihanat 🙂 Haluisin just jotkut tommoset kun wet-lookit on ehkä ihan vähän liian rajut mulle 😛

  Reply
 • nami
  November 26, 2008 at 6:23 pm

  Ihana asu 🙂 Oi mikä määrä meikkejä tossa ekassa kuvassa 😮 ihania<3

  Reply
 • marianna
  November 26, 2008 at 11:40 pm

  hanna: Sama juttu mulla, en nyt muutenkaan saa pidettyä yhtään puuteria ikinä ehjänä!:Danonyymi: Voisin joo, kiitos vinkistä :> Vastaan tässä jo lyhyesti ku en tiiä millonka tollasta postausta toteuttaisin, eli: pesen yleensä joka aamu hiukset, märkinä niihin laitan muotovaahtoa ja suihkuttelen kampausnestettä, sit föönaan pää alaspäin. Kun ne on jo melkeen kokonaan kuivat teen pikku myymäisen nutturan päälaelle jota pidän jonkun 10min, sit vaan avaan ja lakkaan! Mulla on luonnostaan taipuvat hiukset ja tollasessa korostuu kivasti se kiharuus. 🙂 Varmaan jos pitempään pitäis nutturalla tulis vielä selkeesti kiharampaa, mut pelkään että se ponnarijälkikin sit jäis siihen. :-DJa en värjää tukkaani ollenkaan, ihan luonnonväri 🙂 Kiiiitoss hirmuisesti!sweethearts: Ha!:D On niitä ainaki siinä mielessä turhan paljon, etten käytä kun jotain murto-osaa, jostain vaan niitä kertyy!anonyymi: Gina tricotista :)vendeta: Jep ;-D <3noir sur blanc: Vooi kiva kun löysit tänne! :> Voisit kyllä säkin pistää blogin taas toimintaan (?) ;-)anonyymi: Ikeastahan se! :–)anonyymi: Ne on ginasta, ja joo-o noi on vähän lievemmät versiot sellasista kunnon latekseista:-D Kiitoos!:>nami: Kiitos hurjasti 🙂 <3

  Reply
 • m
  November 27, 2008 at 10:51 am

  mistä toi leopardimeikkipussi on? saako niitä enää mistään? 🙂 <3

  Reply
 • pnkd
  November 27, 2008 at 12:24 pm

  Tosi siistin näköjän toi sun lokerikkosysteemi. Itte tosin meikkaan ja oon aina meikannut ihan kylppärissä, mutta kai sinnekin vois samanlaisen kyhätä…tosin, meillä on niin superpaskat tilat tuol veskis, ettei sinne mitään mahu 😀 mutku haluun ja tarviin!

  Reply
 • Anonymous
  November 27, 2008 at 7:02 pm

  POSTAUS HUONEESTAS 😉

  Reply
 • marianna
  November 27, 2008 at 8:24 pm

  m: Se on hennesistä joskus yli vuos sitten ostettu, eli harmi vaan ei taida enää löytyä. Mullakin toi on jo ihan kärsinyt..:<pnkd: No sittehän hommaat, toi on kyllä tosi kätevä meikeille! :>anonyymi: Jooo, voisin vaik nyt viikonlopun aikana sellasta toteuttaa!:-]

  Reply
 • Ida
  December 3, 2008 at 7:22 pm

  sain tästä mitä mahtavimman vinkin meikkejeni hyväksi! niiden säilytys on ainainen ongelma:D

  Reply
 • lolalox1
  March 28, 2010 at 4:57 am

  i love it!where did you get that makeup drawer? its perfect! thank you!

  Reply
 • martyne
  February 16, 2011 at 11:23 pm

  i can't see these pictures, why?

  Reply
 • Anonymous
  June 3, 2011 at 5:37 pm

  Hi, I have a question: why we can't see your old pictures ?

  Reply
 • Buzzed For Beauty
  August 21, 2011 at 8:16 am

  Hi! I just started following you on Bloglovin. You are beautiful and stylish! I adore this makeup organizer, and how you've utilized it. Can I ask where you bought it? 🙂 🙂

  Reply
 • Marina
  June 16, 2012 at 10:54 am

  Hyvää päivää! kerro minulle, nämä puulaatikot kosmetiikka Ikea? koska laatikko nimeltä? etsivät näitä laatikoita.

  Reply
 • Marina
  June 16, 2012 at 10:57 am

  Good day! please tell me, these wooden boxes for cosmetics from Ikea? as a box called? looking for these boxes.

  Reply
 • legacyofdiscordfreediamonds
  October 31, 2017 at 1:59 am

  Ha, here from yahoo, this is what i was searching for.

  Reply
 • Enjoyed reading through this, very good stuff, thankyou .

  Reply
 • show me how
  November 6, 2017 at 9:31 pm

  I kinda got into this site. I found it to be interesting and loaded with unique points of view.

  Reply

Leave a Reply