soft leather & silver details

leather2

Lovelovelove my new leather jacket! I got it already some time ago, as a gift from BodaSkins, but the weather haven’t been warm enough for it. Until now. I had a long winter to wait, but finally. The leather feels so soft and such a good quality. And probably the best part, it’s tailor-made, so it fits perfectly. The silver zippers, quilted details and all those little things make it interesting. For me leather jacket is on the top of my wardrobe must haves list, so I couldn’t be happier about this one. How do you like my new jacket? 🙂

Mulla oli pitkä talvi odotettavana, että sain vihdoin ja viimein käyttöön tämän BodaSkinssiltä saadun nahkatakin. Se on tehty mittatilaustyönä, eli istuu ihan superhyvin! Nahkakin tuntuu niin pehmeältä, ja hopeiset yksityiskohdat, tikkaukset ja kaikki pienet viimeistelyt tekevät siitä niin täydellisen. Mulla nahkatakki kuuluu top 10 vaatekaapin must-have juttuihin, eli en voisi olla iloisempi tästä lahjasta! Mitäs te pidätte mun uudesta takista? 🙂

leather9

leather4

leather7

leather8

leather1

leather6

leather5

leather3

leather10

Jacket BodaSkins
Sweater SamsoeSamsoe
Jeans Zara
Heels All Saints
Bag Givenchy

109 Comments

Leave a Reply