Weekend inspo

inspo_1inspo_2

So it’s time for the weekend, the last one of April. Long breakfast brunches, working from bed instead of office, fresh flowers, getting ready without a hurry, cold drinks and friends, hopefully sunshine, and celebrating May Day. That’s what my weekend is about. Have an amazing one all of you! ♡ And thank you for all the comments lately, I’ve loved reading them. You’re just amazing!

Se olisi sitten viikonloppu, huhtikuun viimeinen. Mun viikonloppuun kuuluu ainakin pitkiä aamiaisia, toimiston sijaan työjuttujen tekoa sängystä, tuoreita kukkia, laittautumista ilman minkäänlaista kiirettä, kylmiä juomia ja kavereita, toivon mukaan aurinkoa. Ja tietysti vappujuhlintaa. Ihanaa vappua kaikille! ♡ Ja hei, kiitos kaikille viime aikoina kommentteja jättäneille, oon monta kertaa vain pysähtynyt hymyilemään niitä lukiessa. Merkkaavat kyllä niin paljon.

7 Comments

Leave a Reply