My fave online shops for Black Friday

[mittaustagi][conversionpixel campaign=’CLUSEBlackFriday’ title=’My favourite online shops for Black Friday’]
cluse-velvet-1

Yhteistyössä Indiedays ja CLUSE

So Black Friday is coming up tomorrow, which means crazy sales everywhere. In collaboration with CLUSE I’m doing a Black Friday themed post, with my own tips and webshop favorites. Black Friday is quite a new thing in Finland, if I’m right it’s originally from the US (the day after thanksgiving), but it’s definitely getting more popular all over the world. And it’s getting bigger all the time in the online shopping world! I definitely prefer online sale shopping over going to crowded shops myself. It’s much more pleasant, and there’s a risk you won’t really think through what you are buying, when you see people around you going crazy and just buying everything. So the benefits: you can shop in your pajamas, skip the crowds, keep cool and do more clever purchases.

Huomenna koittaa taas se vuosittainen hullujen tarjousten päivä, eli Black Friday. Nyt yhteistyössä CLUSEn kanssa jaankin Black Friday teemaan sopivasti omia vinkkejäni ja nettikauppasuosikkejani. Black Friday on vähän uudempi juttu vielä Suomessa, jos oon oikeassa on tuo lähtöisin Jenkeistä (kiitospäivän jälkeinen päivä), mutta maailmanlaajuisesti se on viime vuosina kasvanut paljon. Ja kasvanut erityisesti nettikauppoihin painottuen! Se on mun mielestä vain hyvä juttu, paljon miellyttävämpää shoppailla kotikoneelta rauhassa, kuin lähteä ihmistungoksiin voivottelemaan. (Mun kohdalla se olisi vain sitä voivottelua.) Paitsi että välttää tungokset, voi shoppailla vaikka yöpuvussa, tehdä järkevämpiä ostoksia joutumatta hulluuden tilaan nähdessä ympärillä ihmisten haalivan kaikkea mahdollista, vain koska tarjouksessa.

cluse-velvet-4

Before that crazy day, it’s good to know what your plan is. Hahah yes, serious business. But my four tips for the day: 1. be early (I mean early), 2. check first the brands and items you’ve been eyeing on normal priced, 3. know what you actually need, 4. less is more – don’t go too crazy. So buy less, maybe better quality, only the perfect things you know you’ll love. + If there are some Christmas gifts you are looking for others, keep your mind open!

The webshops I’ll be checking out tomorrow:

– ASOS
– Boozt
– CLUSE
– Nelly.com
– Zalando

Ennen kansainvälistä hulluuden päivää, on hyvä olla jonkunlainen suunnitelma, mikäli aikoo Black Fridayhin lähteä mukaan. Ensinnäkin 1. ole ajoissa (oikeasti ajoissa), 2. katso ensin suosikkibrändit ja ehkä tietyt tuotteet joita olet jo normaalihintaisena katsellut, 3. mieti mitä ihan oikeasti tarvitsisit, 4. vähemmän on enemmän – osta siis vähemmän mutta parempaa/fiksumpaa/juuri sitä kivointa mitä todella haluat. + Pidä mieli avoinna, jos tulee vastaan jotain täydellisiä joululahjaideoita muille!

Nettikaupat jotka aion itse selailla huomenna:

– ASOS
– Boozt
– CLUSE
– Nelly.com
– Zalando

cluse-velvet-2

CLUSE will have everything -15% off tomorrow, including this velvet watch I’ve been wearing. I’m absolutely in love with the new limited edition Velvet collection! As I’ve mentioned before the velvet trend is just something I love right now. It was hard for me to choose between the colors: blue & silver, burgundy & rose gold, green & gold, but this ended up being my choice. I just love the burgundy color with the rose gold, the velvet material on the strap, the sophisticated classic look and the festive feeling. Perfect watch for the holiday season! As the biggest Christmas freak, I feel like I have a piece of Christmas on my wrist when I have this on. Little details are everything! You can check out the CLUSE Black Friday deals here!

CLUSElla on kaikki huomenna -15% alennuksessa, kuten tämä samettihihnainen kello, jota mä olen nyt ahkeraan käyttänyt. Olen samettitrendiä ehtinytkin jo täällä hehkuttamaan, sametti sopii niin hyvin tähän vuodenaikaankin! Eli joo, tämä uusi Velvet-mallisto todella kolahti muhun. Oli vaikeaa valita malliston kellojen väliltä: sini-hopea, vihreä-kulta, vaiko tummanpuna-ruusukulta. Päädyin lopulta jälkimmäiseen. Tuo viininpunainen väri yhdistettynä ruusukultaan on niin nätti yhdistelmä! Klassinen kaunis kello, muttei silti se aivan tavallisin. Jotain juhlavaa ja jouluista tässä on, täydellinen holiday season kello! Kyllä ne pienet yksityiskohdat ovat vain kaikki kaikessa. CLUSEn Black Friday tarjouksiin pääsette tästä!

cluse-velvet-3

cluse-velvet-6

Have you planned on browsing through online shops tomorrow, and which ones? And how do you like the velvet watch? 🙂

12 Comments

 • With Or Without Shoes
  November 24, 2016 at 10:08 am

  Love this brand and online shop! In fact today I wear a new model watch from this brand as part of my outfit!

  Don’t miss today on the blog my outfit winking at Black Friday…with black acessories and a luxury pair of stilettos with a rock touch ! 😉
  .
  ❤Kisses from http://www.withorwithoutshoes.com

  Reply
 • Elena
  November 24, 2016 at 11:02 am

  I’m inspire by your style for a long time. It’s perfect and original, don’t change it, keep it up!)))

  Reply
 • Fashionable Streets
  November 24, 2016 at 12:20 pm

  The watch is amazing! I really like velvet!
  xo
  http://www.fashionablestreets.blogspot.com

  Reply
 • Natali
  November 24, 2016 at 2:01 pm

  I love online shopping and Asos, Amazon and Shopbop are my favourite places for Black Friday deals.
  I love your velvet watch straps!

  http://lartoffashion.com

  Reply
 • Fanny
  November 24, 2016 at 2:36 pm

  I love this watch !
  I plan some shopping on Sephora for Christmas gifts and Nike for me 🙂

  Reply
 • Norppu
  November 24, 2016 at 3:07 pm

  mun mielestä taas kaikki ylimääräiset kulutusjulapäivät on jotenkin hyvin teennäisiä, ihmisille luodaan tarpeita joita heillä ei muuten olisi :(. tämä greenpeacen black fridayn vastainen kampanja nimenomaan selittää miten meillä on jo aivan liikaa kaikkea: http://www.greenpeace.org/international/en/news/Blogs/makingwaves/black-friday-planet-cant-take-it-buy-nothing-day/blog/58077/

  suosittelen tätä ihan kaikella lämmöllä! x

  Reply
  • Marianna
   November 24, 2016 at 5:07 pm

   Koitinkin tässä painottaa että ostoksissa less is more, että todella miettii mitä tarvitsee, eikä osta turhaan. Kaupoissa käyminen konkreettisesti tän takia mua ahdistaakin, kun vaatteet on valtavissa röykkiöistä joista vain haalitaan jotain.

   Reply
 • Lauren
  November 24, 2016 at 3:55 pm

  I can’t wait to get on ASOS either, definitely going to be checking those out x

  http://www.wonkylauren.com

  Reply
 • raquel
  November 24, 2016 at 11:35 pm

  GREAT WATCH!!!! I have similar model 🙂
  http://www.sammydress.com/?lkid=356196
  kisses pretty

  Reply
 • Abdullah Teke
  November 25, 2016 at 6:05 am

  Love when you smile .:D

  Reply
 • Nikki
  November 25, 2016 at 6:23 am

  Gorgeous watch!! I love ASOS too 😀 X

  http://www.fashionablepassion.com

  Reply
 • sk
  November 25, 2016 at 9:47 pm

  Eiii vitsit, olin jo päättänyt etten osta tai edes katso mitään Black Friday -tarjouksia, mutta toisin kävi kun ryhdyin päivän blogiannosta lukemaan. Oli ihan pakko tilata tämä samettikello vihreänä 🙂 No mutta puolustuksena todettakoon, että mulla ei ole ollut rannekelloa kymmeneen vuoteen, ja ainakin viimeiset kolme vuotta olen suunnitellut kellon ostamista 😀 Nyt kun vain malttaisi odotella pakettia…

  Reply

Leave a Reply