SoHo strolls

Time in New York has gone by way too fast. We’re staying now in the best possible location in West Village / Soho, I love this area way too much. Would be so cool to live here for a month or two. Explore the city more, all the interesting cafes and restaurants, shops and little boutiques, different parts of the city, the art galleries and museums, just everything. Here’s what I wore yesterday, a flowy dress with heels. One of the many outfits that will show up soon on the blog. Now we’re heading out for Sunday brunch, the day is starting a little later today than usual, since we went out last night. My first night out in New York. It was so much fun, I love spending time with these girls in this particular city. But okay now I’ll choose my outfit and head out, I might finally wear that checked blazer even though it looks pretty warm outside… More later lovelies, have an amazing Sunday night! <3

Aika New Yorkissa on mennyt liian nopeasti. Asutaan nyt aivan ihanalla alueella West Villagen ja Sohon hoodeilla, tämä on ehkä mun suosikein alueeni Nycissä. Olisi niin siistiä jäädä tänne vaikka kuukaudeksi tai kahdeksi, kokea kaupunki vielä paremmin. Mutta kyllähän sitä viikossakin pääsee aika hyvin Nyci-fiilikseen, ainakin tällä meidän aikataululla ja menemisellä. Kuvissa näkyy eilistä asua: liehumekkoa, hattua ja matalia korkkareita. Nyt ollaan lähdössä sunnuntaibrunssille, päivä alkoi vähän myöhemmin kuin yleensä, sillä päätettiin eilen juhlien jälkeen lähteä vielä jatkamaan iltaa. Mun ehkä ensimmäinen night out New Yorkissa. Onpa hauskaa saada tällaisiakin muistoja kaupungista, ja näiden tyttöjen kanssa ei voi olla kuin hauskaa. Mutta nyt valkkailen päivän asun ja suuntaan ulos aurinkoon, taidan vihdoin vetäistä päälle sen ruutuvillableiserin, paahtumisenkin uhalla. Ihanaa sunnuntai-iltaa sinne! <3


pictures Sara Vanninen

Dress Zara
Bag Celine
Jewelry Thomas Sabo

27 Comments

Leave a Reply