All in the details

I’ve always thought it’s jewelry that makes an outfit. Mixing and matching, sometimes layering lots of jewelry, sometimes just choosing a few delicate pieces. All the jewelry seen here I’ve chosen in collaboration with Thomas Sabo from their collection, links to the pieces at the end of the post. Some of them I’ve owned already for quite some time, some are new additions. Like that velvet choker with the cross pendant – my new favorite. A furry sweater with a glitter dress underneath made a lovely wintry combo, anything with a touch of glitter is perfect this time of the year.

How do you like the outfit and the jewelry?

Oon aina ajatellut, että korut tekevät asun. Miksailua ja matchailua, joskus monien korujen kerrostamista, välillä vain muutamia harkittuja kappaleita. Kaikki kuvissa näkyvät korut ovat Thomas Sabolta saatuja, osaa olen käyttänyt jo pidempään (kuten pääkallorannekoru, joka on ranteessani lähes aina) ja osa on uudempia. Tuo samettinen choker on yksi uusista suosikeistani! Pörröinen neule yhdistettynä glitter-mekkoon on myös tämän hetkinen suosikkijuttu, oikeastaan mikä tahansa asu josta löytyy vähän glitteriä.

Mitäs te pidätte, niin asusta kuin koruista?

Rose gold watch
Skull bracelet
Skull necklace
Choker with a cross pendant
Diamond ring

23 Comments

Leave a Reply