10 x Q&A

Have you already planned your next holiday?
We’re going with my family to Gran Canaria in one week. I think the last time I travelled was last September, so it’s quite nice to have a little distance to Helsinki and just go somewhere warm to relax for a week. I definitely travel less nowadays.

Where would you go, if you had the chance right away?
Tokyo, never been there but always wanted to experience it. And then of course my three favorite cities: London, Paris & New York. For some reason London is the most special to me, I don’t know why but I miss it all the time. In my previous life I must have lived in London.

Ootko jo suunnitellut seuraavaa reissua?
Itseasiassa tasan viikon päästä lähden perheen mukana Gran Canarialle viikoksi. Viimeksi taisin reissata viime syyskuussa, joten ihan kiva saada taas pientä etäisyyttä Helsinkiin ja mennä vaan lepäilemään aurinkoon viikoksi pois perusarjesta. Matkustan kyllä nykyään vähemmän kuin joskus.

Minne matkustaisit, jos saisit nyt heti matkustaa minne tahansa?
Tokyo. En ole ikinä nähnyt Tokyota, mutta aina halunnut. Ja tietenkin kolme suosikkiani: Lontoo, Pariisi ja New York. Erityisesti Lontoo, vaikka noita paikkoja on vaikea laittaa suosikkijärjestykseen, on Lontoossa mulle jotain erityisintä. Oon varmaan edellisessä elämässä asunut siellä…

Do you make a ”proper” to do lists daily? Do they help you to keep your motivation?
Yes and yes, definitely! I couldn’t live without my bullet journal and the daily tasks I write there. Marking things as done is the most satisfying thing.

What kind of life do you wish to live in 5 or 10 years?
I wish I would still have Minnie, live in Helsinki, see my family and friends often, enjoy life, and work-wise I wish I’d be in love with what I do, and have maybe something besides blogging. Do something creative. And I wish I would still blog and have the same readers with me. And about love life… I wish it would exist, that’s all haha.

Teetkö to do -listoja päivittäin, motivoivatko ne?
Kyllä ja kyllä, ehdottomasti! En voisi elää ilman bullet journaliani ja päivittäisiä tehtäviä mitä sinne rustailen. Niiden merkitseminen tehdyiksi on parasta ja motivoivinta.

Millaista toivoisit elämäsi olevan 5 tai 10 vuoden päästä?
Toivon että eläisin Minnien kanssa edelleen Helsingissä, tapaisin perhettä ja kavereitani usein, nauttisin elämästä ja kenties tekisin työkseni jotain uutta blogin lisäksi. Jotain luovuutta vaativaa. Mutta toivon että mulla edelleen olisi blogini ja nämä samat lukijat, jotka on mun matkassa jo pitkään olleet. Ja rakkauselämäänkin pitäisi varmaan sanoa jokin toive… Hmm toivon että sellainen olisi. 😀

Have you watched the Victorias Secret Fashion Show and what did you think of this years show?
No I haven’t. I don’t really know what to think about the shows, yes I love all things girly and sparkly and pretty, and I love Victoria’s Secret lingerie beacause of that. But it’s sad what kind of a message the shows send to young girls, and what kind of pressures they could be creating. The fact that the models can’t even drink any liquids a certain time before the show is pure madness. One thing I find extremely sad also is that some of the models photoshop themselves looking thinner in their own pictures vs the real pictures, so just wondering how badly these VS requirements mess up with their minds too.

Do you consider yourself a feminist?
In a way yes. I believe in equality, not just between men and women, but between all people, so I think all kind of inequality is unacceptable.

Oletko katsonut uusimman Victoria’s Secret shown ja mitä mieltä olit siitä?
En ole. En tiedä mitä ajatella noista, tykkään kyllä VS:n monista näteistä alusvaatteista ja siitä tyylistä, mutta mitä nuo showt ja VS:n mallit edustaa ei mun mielestä ole ihan tervettä. Niin surullista miten vahvasti ne voi vaikuttaa nuorten tyttöjen ihanteisiin. Vielä kaikki VS dieetit ja treenit ei kuulosta ihan terveiltä, päälle se ettei ennen näytöstä saa edes juoda nesteitä tietyn ajan jälkeen. Niinkuin miksi? Ja vielä sekin surettaa, kun muutamat VS:n monien ihailemat tunnetut mallit photoshoppaavat instagram-kuvansa vielä todellisuuttakin hoikemmiksi, järkytyin kun näin tästä vertailukuvia. Sekoisi varmaan mullakin pää jos eläisin tuollaisen keskellä.

Koetko olevasi feministi?
Tavallaan joo. Uskon ylipäätään tasa-arvoon, en vain miesten ja naisten väliseen, vaan ihan kaikkien ihmisten, iästä, sukupuolesta ja kaikista tekijöistä riippumatta.

If you weren’t a blogger, what would you want to do?
Something creative. Some dream jobs I used to have: drawing comics, illustrate children books, be involved with game design, handcraft things (especially clothes & ceramics) and being a journalist.

Have you decided yet which names you would want to give to your future children?
I haven’t honestly thought about this at all. I’ve never dreamt or planned anything related to wedding, children and this kind of basic future stuff, even though I wish they’d be somewhere in my future.

Jos et olisi bloggaaja, mitä haluaisit tehdä?
Jotain luovaa. Muutamia ammattihaaveita joita mulla on ollut: sarjakuvapiirtäjä, lasten kirjojen kuvittaja, tietokonepelisuunnittelussa hahmojen luoja ( 😀 ), käsityöala (vaatetus ja keramiikka) sekä toimittajan työ. Yksi suuri haave oli olla Helsingin Sanomilla, kun pääsin sinne TET:tiin se oli mun unelmien täyttymys. Olin onneni kukkuloilla kun pääsin tekemään lehteen gallupeja ja elokuva-arvosteluita, ja seuraamaan toimituksessa miten kaikki tapahtui. Meen ehkä ohi aiheen, mutta jännin hetki oli kun tehtiin gallupia kuvaajan kanssa Aleksanterin kadulla ja tuli ilmotus ryöstöstä kultakaupassa, jonne kuvaajani ohjattiin kuvaamaan. 😀 Se oli kuin suoraan mun unelmista.

Haluatko joskus lapsia, mitkä nimet antaisit lapsillesi?
En ole miettinyt oikeasti ollenkaan! En ole vielä kertaakaan elämäni aikana unelmoinut häistä, lapsista, näistä tulevaisuuden perusjutuista joita kuitenkin tulevaisuudessa toivon olevan.

What’s your favorite alternative to milk?
I use oat milk the most. (Especially Oatly’s Ikaffe – amazing with coffee.)

If you could only use one makeup product for the rest of your life, what would you choose?
A concealer in a light shade. Nars Creamy concealer more precisely, haha! In my no makeup days I often still put light concealer a little bit under my eyes, a drop on my eyelids, and to lighten up some parts of the face.

Mikä on suosikki korvaava vaihtoehtosi maidolle?
Kauramaito. (Erityisesti Oatlyn Ikaffe – täydellistä kahvin kanssa.)

Jos saisit valita vain yhden meikkituotteen jota käyttäisit loppuelämäsi, mikä se olisi?
Peiteväri omaa ihoa vaaleammassa sävyssä. Nars Creamy concealer tarkemmin sanottuna, haha! Meikittöminä päivinä saatan usein laittaa tuota silti vähän silmien alle, pisara levittää silmäluomille, ja kirkastamaan tiettyjä kohtia kasvoissa.

Coat Zara
Hat Gina Tricot
Scarf Balmuir
Bag Alexander McQueen
Shoes &Other Stories

21 Comments

 • Rena
  February 21, 2018 at 3:52 pm

  I’m also a huge fan of task lists and I love your look with the cool cap!
  xx from Bavaria/Germany, Rena
  http://www.dressedwithsoul.com

  Reply
 • Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
  February 21, 2018 at 3:53 pm

  Tokyo is an amazing city! But I’ve been to Japan well over 15 times, so I recommend other, lesser known cities as a must, too. Tokyo is rather touristy compared to those. 🙂

  Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
  http://charmainenyw.com

  Reply
 • Michael @ Mile in My Glasses
  February 21, 2018 at 3:59 pm

  This was lovely Marianna! I love your photos as always!

  I hope you’re having a great Wednesday!
  Michael
  https://www.mileinmyglasses.com

  Reply
 • La Bijoux Bella | by mia
  February 21, 2018 at 5:22 pm

  Always a beautiful post … lovely bits and bobs of getting to know you Q & A. ????

  ??LA BIJOUX BELLA ??| By Mia | A Creative Lifestyle Blog

  Reply
 • Maria
  February 21, 2018 at 6:25 pm

  Be sure to visit Tokyo. Very beautiful city!
  I love you stile! ?

  Reply
 • Dixi Wonderland
  February 21, 2018 at 7:00 pm

  Love the pictures, as always 😉 It would be super fun if you wanted to show som illustrations if you want to 😀

  Reply
 • Natali
  February 21, 2018 at 7:53 pm

  Such a sweet post, loved finding out even more about you and your thoughts. 🙂
  I also miss London all the time and would move there almost in a heartbeat! I love the way you’ve styled this simple and bundled up Wintertime combo.

  https://lartoffashion.com

  Reply
 • Lis
  February 22, 2018 at 12:36 am

  Would you consider become vegetarian or vegan?

  Reply
 • Mi
  February 22, 2018 at 1:11 am

  What series do you like?

  Reply
 • Miuliu
  February 22, 2018 at 7:51 am

  Hei!
  Kirjoitat todella hyvin englanniksi. Oletko opiskellut kieltä enemmänkin?

  Reply
 • Eva
  February 22, 2018 at 9:38 am

  Really good answers. Thank you for choosing my question. Have a great day!

  Reply
 • Marianne
  February 22, 2018 at 11:32 am

  Ihana lukea sinun vastauksia ja ajatuksia 🙂 <3
  xx
  http://mariannelle.com

  Reply
 • julia
  February 22, 2018 at 12:00 pm

  very beautiful photo! have a good day, dear!
  https://twinklelittlstar.wordpress.com

  Reply
 • Katariina
  February 22, 2018 at 12:44 pm

  Pakko kommentoida, että sun blogi on yksi niistä harvoista joita jaksaa edelleen vuosien jälkeen seurata! Kuvat ovat laadukkaita ja varsinkin vähän pohdiskelevat postaukset ovat suosikkejani 🙂 Ja tuosta Victorias Secret-jutusta olen muuten ihan samaa mieltä. Nuoriso tarvitsee enemmän terveitä esikuvia.

  Kaikkea hyvää sulle ja nauttikaa reissusta!

  Reply
 • Sini
  February 22, 2018 at 1:32 pm

  Tosi kiva kirjoitus, tykkäsin 🙂 Jäin miettimään, kun mainitsit noista haaveammateistasi, niin olisiko ne oikeasti mahdollista toteuttaa? Ne kaikki kuulosti nimittäin tosi hyviltä ja ihan sinulta ja sellaisilta jotka tekisivät sinut onnellisemmaksi kuin blogin kirjoittaminen. Minulla siis ei ole mitään blogiasi vastaan en tarkoita sillä 😀 Tuli vaan sellainen ajatus heti mieleen, että “joo, nuo vaihtoehdot ovat paljon enemmän”. En tiedä miksi. 🙂 🙂

  Reply
 • noora
  February 22, 2018 at 11:29 pm

  Tuli tosta kauramaidosta mieleen, että jos joku kommentteja lukevista käyttää kasvimaitoa, niin tuo kauramaitohan on ehdottomasti (hyvän maun lisäksi) eettisin jos miettii ympäristöystävällisyyttä 🙂 Eli ehdottomasti hyvä valinta kyllä

  Reply
 • Paulynagore
  February 23, 2018 at 12:10 am

  Wow i love this outfit !
  http://paulynagore.blogspot.fr/

  Reply
 • P
  February 23, 2018 at 3:00 am

  Who is your favorite designer?

  Reply
 • Nic
  February 23, 2018 at 3:02 am

  Who are your favorite people to follow?

  Reply
 • Lisa Autumn
  February 25, 2018 at 11:54 am

  LOVE LOVE LOVE the coat hun… need it in my life!

  xx Lisa | lisaautumn.com

  Reply
 • Elena
  February 28, 2018 at 7:16 am

  I also can’t live without making to-do lists! But recently I’ve been having a struggle trying to figure out how to organize my bullet journal. Actually, I’d love to see how your bullet journal looks like. Do you have some kind of a system? Or you write down your tasks randomly?

  Best wishes from Russia! And thanks a lot!

  Reply

Leave a Reply