Monday uniform

Even though this picture is taken about a week ago, this is exactly what I wore today. Mondays need a comfy start, and when I’m wearing a hoodie and leggings I feel like I can conquer the world. You’d think you feel that way when you are wearing something more put together, but for me I feel the best when my clothes allow me to do anything and everything, you know what I mean? And I’ve eaten my comfort food today all day everyday: seed crackers with avocado. And hot cacao. Monday full of comfort. Now I’ll start preparing things for tomorrow, I’m gonna be on the go all day, and I’m gonna finish tomorrow’s post probably now too!

Have a great week everyone! x

Vaikka yllä oleva kuva on otettu reilu viikko sitten, juuri tällaista oli tänään päällä. Viikko pitää alkaa pehmeästi, eli maanantaiasussa on pakollista huppari ja leggingsit. Asu jossa pystyy mihin tahansa, vaikka valloittamaan maailman. Sellainen fiilis mulla aina on mukavissa vaatteissa, luulisi että se fiilis kuuluisi johonkin bleisereihin ja korkkareihin, mutta ei mulla. Maanantain on pelastanut myös mun tämän hetken ykköslohturuoka: siemennäkkärit avokadolla. Sellaiset näkkärit missä on siis vähintään yli puolet siemeniä, ai että se on täydellinen yhdistelmä avokadon kanssa. Ja kaakao. Tämä oli vähän tällainen lohtumaanantai. Nyt alan valmistelemaan vielä huomiselle juttuja ennen nukkumaanmenoa, oon liikkeellä koko päivän ja pitää vähän organisoida ettei tuu mitään yllätyksiä. Huomisen postauksen viimeistely nyt myös.

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille! x

20 Comments

Leave a Reply