The secret of ideal hair

Yhteistyössä Wella

Aloitin jonkin aikaa sitten projektin hiukset kesäkuntoon. Talvisin mulla on paha tapa laiminlyödä kaikkea kauneudenhoitoon liittyvää, hiukset mukaan lukien. En siis ole talven aikana miettinyt ollenkaa, olenko käyttänyt juuri mun hiustyypille sopivia tuotteita, ja se on näkynytkin. Suurimpia ongelmia on hiuksissani olleet kuivuus, sähköisyys, volyymin puute ja elottomuus. Hah, saan tilanteen kuulostamaan aika pahalta, talvisin nuo ongelmat ovat vain pahempia muutenkin. Mutta olin siis totisesti pienen hiuspiristyksen tarpeessa.

Translation in the end of the post

Kun reilu kuukausi sitten kuulin Wellan uudesta System Professional -hiustenhoitosarjasta, joka pian lanseerattaisiin, kuulosti se aivan täydelliseltä ratkaisulta. Mistä tuossa sitten on kyse? Wella lupaa näin: “Me System Professionalilla uskomme, että hiuksesi ovat yhtä ainutlaatuiset kuin sormenjälkesi. Sen johdosta olemme kehittäneet todella yksilöllisen hoitojärjestelmän, joka saa hiuksesi tuntumaan uudelleensyntyneiltä. Sinun EnergyCode™ on yksi yli 174 miljoonasta mahdollisesta yhdistelmästä.” Tämä on siis tieteellisesti maailman räätälöidyin hiustenhoitolinja. Jokaisen on mahdollista saada täysin oma uniikki energiakoodi, jonka perusteella valikoituu juuri itselle sopivat tuotteet kaikista mahdollisista vaihtoehdoista. Tämä yhdistelmä eri tuotteita on siis räätälöity juuri sinulle. Ihonhoidossakin otetaan huomioon ihotyyppi, jonka mukaan putsausaineet, kasvovedet ja voiteet valitaan, miksei siis samaa hiuksillekin?

Kampaajakäynnillä tein testin, jonka perusteella energiakoodini ja juuri mulle sopivat tuotteet saatiin. Mitä siihen sitten kuului:

– Balance shampoo
– Hydrate conditioner
– Luxeoil reconstructive elixir
– Volumize aerolifter mousse

Itse yleensä valitsen hiuksilleni kaikki volyymituotteet, kaikki mitkä lupaavat tuuheutta. Nyt tajusin, että tuun saamaan sen haluamani volyymi-lopputuloksen helpoiten vain mulle oikeilla tuotteilla, eikä ne välttämättä olekaan ne volyymi-nimellä varustetut tuotteet. Tasapainoittava shampoo, kosteuttava hoitoaine ja korjaava öljy on nyt pohja mun hiustenhoidolle, ja muotoilussa sitten enemmän kuohkeutta antavia tuotteita.

Suuri plussa System Professionalin uudelle hiustenhoitolinjalle sen monipuolisuudesta, alkufiilikset tästä omasta yhdistelmästä on olleet todella hyvät. Tuotteissa on luksusfiilistä, ja niiden tuoma tuoksuyhdistelmäkin on todella raikas, miellyttävä ja koukuttava. Ja tietysti yksilöllinen! Tämä on siis selkeästi enemmän luksus hiustenhoitoa. 🙂

Valehtelematta ajatteluni hiustenhoidosta on mullistunut, juuri sen oman hiustyypin ymmärtäminen on tärkeintä. Jos teitä kiinnostaa tehdä testi, minkälaisia tuotteita teille suositeltaisiin, niin tehkää se ihmeessä täällä! Tuo on todella mielenkiintoinen, niin monia seikkoja siinä otetaan huomioon. Mutta en viitsi vielä tarinoida enempää tuotteista ja niiden toimivuudesta, katsotaan noin kuukauden päästä, miltä sitten näyttää. 🙂

Translation: I’m collaborating with Wella regarding their new System Professional range, a luxury hair care line, and I’ve been loving the products so far. I really needed to get my hair back alive after the winter, so I was thrilled to try this out. My biggest problems with my hair were definitely dryness, dullness and an overall flat feeling. To start off this collab we did an individualised energy code mapping (which you can do also here if interested), and the right products were picked for me. Everyone has a different hair type, different wishes and different problems, so everyone will get different unique own energy code. And based on that, the right suggested products tailored for your hair. (And the scent combination will be unique too!) I always pick all the volume products myself, but now I understood, that I’ll get that volume look easiest when I just pick the right products. So balancing and hydrating with my shampoo, moisturiser and oil, and then when it comes to the styling products, more concentrating on the volume. So the base has to be first taken care of. I’m gonna write another post after using these a bit longer, so that I can tell you better how I feel about them, do I really see a big change, etc. 🙂 

“OUR SCIENTISTS HAVE UNLOCKED THE SECRET OF IDEAL HAIR. NO TWO PEOPLE HAVE THE SAME HAIR: YOUR HAIR IS AS UNIQUE AS YOUR FINGERPRINT. GET YOUR PERSONALISED HAIR ENERGYCODETM MAPPING FOR A TRULY EFFECTIVE CARE SYSTEM TAILORED TO YOUR INDIVIDUAL HAIR AND SCALP NEEDS. TRANSFORM YOUR HAIR TODAY.”

Miltä tämä teistä kuulostaa, aiotteko tehdä testin? (Ja olen niin innoissani että haluan kysyä jo nyt: eikö hiuksissa näykin jo enemmän eloa? ?)

20 Comments

 • Your hair looks gorgeous! Love the photos! ❤️❤️

  Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
  http://charmainenyw.com

  Reply
  • Marianna
   April 29, 2018 at 10:12 am

   Thank you so much Charmaine! ❤️

   Reply
 • La Bijoux Bella | by mia
  April 28, 2018 at 9:10 pm

  These hair products sounds so good already! I always love trying out new and interesting products! ♥️??♥️

  ??LA BIJOUX BELLA ??| By Mia | A Creative Lifestyle Blog

  Reply
  • Marianna
   April 29, 2018 at 10:12 am

   They are really really good! x

   Reply
 • BeingIsabella
  April 29, 2018 at 12:30 am

  Beautiful, absolutely beautiful! Your hair is so radiant and so is your smile in these photos. I have trusted all of your recommendations for the longest time and have loved everyone that I’ve tried. You can count on me for giving this one a go! I also adore the bag 🙂 Have a lovely weekend dear!

  http://www.beingisabella.com

  Reply
  • Marianna
   April 29, 2018 at 10:11 am

   Thank you so much for the kind words 🙂 I always want to be really picky with the products I recommend to you, so that makes me really happy!

   Have an amazing Sunday!❤️

   Reply
 • Lisa Santos
  April 29, 2018 at 1:58 am

  You have such beautiful, shiny hair!

  http://www.thelisasworld.com

  Reply
  • Marianna
   April 29, 2018 at 10:11 am

   Well thank you Lisa! 🙂 I’m starting to get really happy with it too, in wintertime it’s a mess! x

   Reply
 • Dixi Wonderland
  April 29, 2018 at 10:39 am

  Du har alltid haft så himla vackert hår! Ska se om jag kan hitta produkterna här i Sverige 😀

  Reply
 • Michael @ Mile in My Glasses
  April 29, 2018 at 12:18 pm

  Your hair looks incredible Marianna! Really beautiful and in such great condition!

  I hope you’re having a wonderful Sunday,
  Michael
  https://www.mileinmyglasses.com

  Reply
 • Sarah
  April 29, 2018 at 2:42 pm

  This sounds really tempting!! I always try to use organic beauty products. For myself and because all of it – especially hair care – goes into the water afterwards… But your hair looks so great!!

  Reply
 • julia
  April 29, 2018 at 3:19 pm

  very beautiful hair!

  Reply
 • Natali
  April 29, 2018 at 5:47 pm

  Your hair always looks shiny, healthy and simply perfect! 🙂

  https://lartoffashion.com

  Reply
 • martyna
  April 29, 2018 at 8:33 pm

  where are your sneakers from:)?

  Reply
 • Carina
  April 29, 2018 at 9:55 pm

  Your hair is so beautiful!

  https://carinazz.blogspot.com.ee/

  Reply
 • Fatou
  May 1, 2018 at 6:06 am
 • Lisa Autumn
  May 1, 2018 at 6:03 pm

  Your hair is goals so I need to try these.. thanks lovely!

  x Lisa | lisaautumn.com

  Reply
 • Kamila
  May 2, 2018 at 8:24 am

  This coat is amazing:)!!
  What is it?

  Reply
 • Xel
  May 3, 2018 at 1:10 pm

  I have had the same problems with my hair so definitely gonna try these products!

  Love the bag also, where is it from?

  Reply
 • Anna
  July 14, 2018 at 12:50 pm

  Hej Marianna 🙂

  Where did you bought that amazing coat?

  Best regards

  Reply

Leave a Reply