My summer uniform

Why oh why did I book a dentist appointment for Sunday morning after a night out? No idea. Last night was a little bit random though, I didn’t plan it but the weather, friends, drinks, good mood… Then again, warm summer nights like these are rare. Now my mouth is hurting so bad, one of my teeth were pulled and I definitely need to go shop for some medicine. This day is about surviving.

If I should name an outfit I’ve worn the most this summer, it would be a big t-shirt worn as a dress (with shorts underneath to feel comfortable) and chunky sneakers. With randomly stacked on jewelry and aviators. It’s said that the heat wave would cool down a bit now, I have mixed feelings about it. I love wearing jackets/cardigans/hoodies so I can finally start wearing them, but I’m going to miss the heat like crazy. Even the sweaty sleepless nights. And the taste of water melon and cold coke when the heat is real. And how people everywhere only talk about the weather. (& Finally I’ve been good at small talking with people, it’s been so easy right now. ?)

Miksi oi miksi varasin hammaslääkäriajan sunnuntaiaamuun? Eilinen ilta vähän venähti, ja hammaslääkärissä käynti on tuskaista ilman itseaiheutettua lisätuskaakin. Eilinen oli tosin vähän suunnittelematon, mutta pitäähän näistä lämpimistä kesäilloista nyt vielä nauttia. Tämä päivä on sitten enemmänkin ollut vain selviytymistä, multa vedettiin aamulla tosiaan yksi maitohammas irti, ja sen jälkeen on kyllä sattunut ja särkenyt. Pakko käväistä vielä apteekissa ennen iltaa.

Mutta toisiin juttuihin! Jos mun pitäisi nimetä asu, jota oon käyttänyt kesällä eniten, olisi se iso t-paita mekkona käytettynä (alla turvallisuuden vuoksi shortsit) ja chunkyt lenkkarit. + Kerrostetut korut ja aviatorit. Niin mukava ja helppo asu, miesten t-paidat on tähän muuten ihan parhaita.

Nyt on kai ennustettu, että pahin helle olisi päättymässä, mutta en tiedä mitä siitä ajatella. Toisaalta rakastan takkeja, huppareita, neuleita – niille ei ihan hirveästi oo ollut tarvetta tässä viime viikkoina – mutta toisaalta tämä helle on ollut parasta. Vihdoin mäkin oon osannut small talkata ihmisten kanssa, kun ympärillä ei mistään muusta puhutakaan kuin tästä kuumuudesta. Käristyskupoli 2018, kiitos. ??

Jacket Zara
Shirt Tommy Hilfiger
Shoes Nike
Sunnies Victoria Beckham

18 Comments

 • Roses for Fridays | by mia
  August 5, 2018 at 6:55 pm

  I always love ♥️ a good bleu jeans jacket … just a parfait fun and cozy look for a Summer day! ?♥️?

  ??ROSES FOR FRIDAYS ??| by mia | A Creative Lifestyle Blog

  Reply
 • Ellie
  August 5, 2018 at 9:34 pm

  Such a cute summer outfit! LOVE the denim

  http://www.petiteelliee.com

  Ellie xx

  Reply
 • BeingIsabella
  August 5, 2018 at 11:13 pm

  I totally agree with you about the whole heat situation! There are times when I wish that it would just cool down so I could actually fall asleep without sweating, but then I quickly take that back remembering all the cold winter nights and having to wake up in the morning with my big jacket on trekking into the cold. Brrr what a thought! Doesn’t Victoria Beckham make the best sunnies? I feel like her oversized and grayscale designs are really perfect when it’s bright out or when you want to give that “I don’t want to be bothered now” look. haha

  http://www.beingisabella.com

  Reply
  • Marianna
   August 10, 2018 at 11:35 am

   I know, I’m the same. And Victoria Beckham does make amazing sunglasses, love her style and taste in general too. Hahah that’s really true! x

   Reply
 • Ah, super cute! Loving everything! 🙂

  Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
  http://charmainenyw.com

  Reply
 • Lisa Autumn
  August 6, 2018 at 9:15 am

  Ahhh Love this look girl! You look amazing even in more casual outfits.

  x Lisa | lisaautumn.com

  Reply
  • Marianna
   August 10, 2018 at 11:33 am

   Thank you so much Lisa 🙂 x

   Reply
 • Abdullah Teke
  August 7, 2018 at 1:21 am

  Watermelon & chicken ❤️

  Reply
 • Aga
  August 7, 2018 at 5:57 am

  So at least I’m not the only one dying of toothache these days. I’ve recently undergone root canal and and now it seems like something’s not the way it should be… Waiting for another appointment – till then, painkillers please! 🙂
  I really, really like your summer outfits!

  Take care,
  Aga

  Reply
  • Marianna
   August 10, 2018 at 11:33 am

   Oh no! Teeth pain is the worst. Hope you are feeling better! And thank you ?

   Reply
 • Ella
  August 7, 2018 at 11:51 am

  Maitohammas? ? sori, jäin vaan ihmettelemään tuota, eikös ne ole niitä jotka lapsilta lähtee heilumaan ja irtoaa jossain vaiheessa?

  Reply
  • Marianna
   August 10, 2018 at 11:32 am

   Hah joo, mulla on vielä parit maitohampaat jääneet suuhun, en tiedä kuinka yleistä se on 😀 Mutta ei kovin hyvä siinä mielessä ettei ne ihan yhtä kestäviä ole…

   Reply
 • Anonymous
  August 8, 2018 at 5:06 am

  And sweaty sleepless nights ?✌️

  Reply
 • Noelle
  August 8, 2018 at 6:55 pm

  This outfit looks so comfortable and chic at the same time. Love it!

  Noelle
  http://elle-no.com

  Reply
  • Marianna
   August 10, 2018 at 11:31 am

   Thank you Noelle! 🙂 x

   Reply
 • Domi
  August 9, 2018 at 8:27 pm

  Could you advise what size of jacket it is please?

  Reply
  • Marianna
   August 10, 2018 at 11:31 am

   I’m wearing a size small 🙂 It’s an oversized fit so I don’t think the differences between sizes are that big… x

   Reply

Leave a Reply