10 beauty favorites (+ Skincity alekoodi!)

Kaupallinen yhteistyö Skincity

Kerroin pari kuukautta sitten kuivan ihoni ihonhoitorutiinista sekä Skincityn ihotestistä. Oon ollut tosi tyytyväinen Verson tuotteisiin, joita oon käyttänyt pian puoli vuotta. Tiivistän lyhyesti vielä mikä tuo Skincityn ihotesti onkaan: testi on kuin kosmetologikäynti virtuaalisesti. Kosmetologi käy läpi vastaukset, miten kuvailet ihoasi, minkälaisia toiveita sulla on ihonhoitotuotteilta, kuinka paljon olet valmis käyttämään aikaa sekä rahaa ihonhoitorutiiniin. Testissä vastaillaan rasti ruutuun tyyppisesti monista eri vaihtoehdoista, halutessaan voi mukaan liittää myös kuvan. Testin tehtyä kilahtaa meiliin pian kosmetologin tuotesuositukset. Testi on ilmainen eikä velvoita mihinkään. ? Psst: juuri nyt käynnistyi instagram-tililläni arvonta, jossa voit voittaa sun iholle suositellut ihonhoitotuotteet!

Ihotestin pääsee tekemään täällä!

In collaboration with Skincity I’m sharing my top 10 beauty favorites right now. I’ve been using many of these products for a long time though, but some are new favorites. Scroll down to see my 10 picks! ?

Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän huomaan panostavani ihonhoitoon. Varsinkin kuivaihoisena ihon kosteutus ja perustan hoito on tullut paljon tärkeämmäksi kuin meikkituotteilla virheiden piilottelu. Huoliteltu olo mulle tulee ehdottomasti siitä, että iho on puhdas, kosteutettu ja hoidettu.

Pakko silti myöntää, että rakastan omalle iholle täydellisten meikkien löytämistä. Sitä, kun omasta meikkikokoelmasta löytyy vain ne täydelliset tuotteet, joiden tiedän toimivan vaikka meikin tekisi kiireellä vähän sinne päin, koska tuotteet vain ovat niin hyviä. Monet mun suosikkimeikeistä on kulkenut matkassa jo monta vuotta, mutta silloin tällöin sinne täydentyy ja vaihtuu jotain.

Esittelen seuraavaksi satunnaiset 10 tämän hetken kauneussuosikkia!

Alekoodilla MARIANNAN saat 20% alennusta kaikesta Skincityllä 27.4.-3.5.2020 (koskee normaalihintaisia tuotteita, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin)

Laura Mercier Lip Glace, sävyt ‘Bare Blush’, ‘Azalea’ ja ‘Bare Baby’

Ihanan miellyttävä ja kiiltävä huulikiilto, joka tuntuu huulilla huulivoidemaiselta. Sävy Bare Baby (alin) on mun käytetyin arkisuosikki.

Laura Mercier Lip Glace, shades ‘Bare Blush’, ‘Azalea’ and ‘Bare Baby’

Feels so nice on your lips, almost like a lip balm, but just a really glossy one. The shade Bare Baby has become my favorite everyday gloss, swatch is that lowest one

MAKETHEMAKE Bisabolol hydrating oil primer

Aivan ihana pohjustusöljy, toimii mun kuivalla iholla täydellisesti. Tätä voi myös sekoittaa pisaran meikkivoiteen joukkoon!

MAKETHEMAKE Bisabolol hydrating oil primer

Primer oil that works wonders on my dry skin. I also mix this often with a foundation, even just one drop makes huge difference.

Dermalogica Sheer tint SPF 20

Kevyt sävytetty kosteusvoide kaikille ihotyypeille. Käytän tätä sävyssä Medium, joka antaa juuri sopivasti hehkua ja on asteen mun ihoa tummempi. Voide on kuitenkin niin läpikuultavaa ettei jää mitään rajoja, tän onnistuu levittämään siis vaikka kuinka kiireessä. En edes osaisi veikata kuinka mones tuubi mulla on menossa, pitkäaikainen suosikki siis!

Dermalogica Sheer tint SPF 20

Tinted moisturizer with SPF20. I use the shade Medium, it’s perfect to give a little bit of tan and glow, but it’s still sheer enough to use a shade darker than my own skin. I’ve re-purchased this so many times, long time favorite!

Dermalogica Solar Defense Booster SPF 50

SPF 50 suojakerroin kaikille ihotyypeille. Kosteuttava ja kevyen tuntuinen iholla. Käytän tätä sekoittamalla joko kasvovoiteen tai meikkivoiteen sekaan. Erityisesti nyt aurinkoisten päivien ja UV-säteilyn voimistuessa niin tärkeä ja kätevä tuote, voin todellakin suositella!

Dermalogica Solar Defense Booster SPF 50

SPF50 that I mix with my day cream and sometimes with foundation. Such a useful product, and definitely this time of year! Feels light on skin.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask

“Mieto, tehokkaasti lievittävä geelinaamio, joka ei kirvele eikä ärsytä ihoa. Suositellaan päivittäiseen käyttöön kosteuttavana ja rauhoittavana naamiona. Sopii käytettäväksi silmänalusiholla turvotuksen vähentämiseksi.” Pitkäaikainen suosikki tämäkin, säilytän jääkaapissa niin tuntuu että turvotus vähentyy jotenkin ekstrahyvin kasvoilta! Laitan myös usein tätä yöksi, kosteuttaa niin hyvin.

Peter Thomas Roth Cucumber Gel Mask

So moisturizing, would really recommend for dry skin, and why not for all skin types. I keep this in my fridge so it feels extra cooling and de-puffing on skin. Another longtime favorite.

By Terry Baume De Rose

Tämä huulivoide on yksi uusimpia suosikkejani. Mietin pitkään, mikä tästä tekee niin hypetetyn, voiteen kallis hinta sai mut monta kertaa perääntymään. No, kokeilun jälkeen olin aivan koukussa. Onhan tämä aivan ihana! Ruusuinen ja ylellisen tuntuinen voide, joka hoitaa huulia jollain ihmeellisellä tavalla todella hyvin! (Ps, tuote saattaa tällä hetkellä olla loppu, mutta täydennyksiä kyllä tulee!)

By Terry Baume De Rose

This is highly hyped lip balm, and it is quite expensive. The price is what kept me from trying this for a few years, but after finally buying it out of curiosity for the first time I got hooked. It’s like a tiny little magic cream that makes your lips look amazing. I can not explain better than that hahah!

SKINCITY Skincare Moisture glow pads

Päivittäin käytettävät kosteuttavat laput, jotka raikastavat ja tekevät vähän hehkuvan lopputulokset. Pyyhin kasvoja näillä puhdistuksen jälkeen, ennen voiteita tai seerumeita.

SKINCITY Skincare Moisture glow pads

Pads for daily use, after cleansing but before moisturizing. Just super refreshing!

Verso Skincare Day Cream SPF 30 with Retinol 8

Verson uudistunut päivävoide SPF 30 suojakertoimella. Verson tuotteista kerroin enemmän postauksessani täällä, tämä kuuluu siis ihonhoitosarjaan jota käytän. Rakastan Verson voiteiden tuntua iholla, kevyitä mutta niin kosteuttavia.

Verso Skincare Day Cream SPF 30 with Retinol 8

The new version of Verso’s day cream with the SPF 30. I’ve already told few times before that I’m using the Verso Skincare line, been using it almost 6 months and I really like it.

Verso Deep Hydration mask

Hydrogeelinaamio, joka kosteuttaa, rauhoittaa ja luo hehkua. Tykkään juuri tämänlaisista geelinaamioista, jotka ovat vähän paksumpia ja viilentävämmän tuntuisia kasvoilla kuin sellaiset ohuet kankaiset naamiot.

Verso Deep Hydration mask

Hydrogel mask, that moisturizes, soothes the skin and gives glow. I like this kind of masks that feel more ‘sturdy’ and gel-like than just thin canvas masks. Easier to apply and feels more moisturizing.

James Read H20 Tan mist

Tästä ruskettavasta kasvosuihkeesta olenkin jo kertonut aiemmin. Superhyvä tuote ja niin helppo käyttää. Suihkin tätä muutamana iltana viikossa kasvoille ja kaulalle. Ei tarvitse sotkea käsiä, ei jätä rajoja ja antaa silti jo yhden käyttökerran jälkeen luonnollisen ruskettunutta hehkua.

James Read H20 Tan mist

I spray this on my face and neck maybe every other third night before going to bed. I love that I don’t have to get any mess in my hands and get that little bit of glow so easily. It’s gradually tanning but you can see the difference even after one use.

Muistakaahan käydä osallistumassa Instagram-tililläni arvontaan, jos kiinnostaa kokeilla onnea ? Ja alekoodi MARIANNAN (20% alennusta kaikesta Skincityllä) on voimassa siis 3.5.2020 asti!

15 Comments

 • Jenna
  April 27, 2020 at 9:26 pm

  Ihania juttuja. Täytyy pistää pari juttua testiin. Mistä tuo sun meikkilaukku on?

  Reply
  • Marianna
   April 27, 2020 at 11:37 pm

   No suosittelen! 🙂 Tuo meikkilaukku on tilattu The Daily Editediltä!

   Reply
 • Olivia Schueller
  April 28, 2020 at 6:15 am

  Wow I love that cosmetic bag! It’s the perfect size and so cute!

  http://www.oliviaschueller.com

  Reply
  • Marianna
   May 4, 2020 at 1:55 pm

   I love it too, transparent makeup bags are so convenient too! Thank you ?

   Reply
 • Love your photography! So calming! ❤️✨

  Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
  http://charmainenyw.com

  Reply
  • Marianna
   May 4, 2020 at 1:54 pm

   Thank you Charmaine ❤️

   Reply
 • Luisa
  April 28, 2020 at 9:49 am

  Hi Marianna! This has been a very helpful post. I’ve been long time searching for some skin products. I was wondering if you would consider uploading a post about haircare routine! I have tried searching the blog and all I see are collaborations. Would you consider doing a haircare routine? Your hair always looks very nice and natural.

  Reply
  • Marianna
   May 4, 2020 at 1:54 pm

   Thank you so much! I haven’t done hair posts in a long time. Should definitely do a hair care routine post! ❤️

   Reply
 • sell bitcoin to paypal
  April 28, 2020 at 4:39 pm

  Beautifull pink lipgloss

  Reply
 • Tanja
  April 29, 2020 at 7:38 am

  Hi, does the green mask smell like cucumber?

  Reply
  • Marianna
   May 4, 2020 at 1:53 pm

   It doesn’t really smell like anything, or maybe a really mild refreshing cucumber scent now that I tried analyzing it better. But almost nothing!

   Reply
 • Lisa Autumn
  April 30, 2020 at 11:46 am

  Oh PTR facemasks are my faves x

  Lisa | lisaautumn.com

  Reply
 • Emmi
  April 30, 2020 at 12:37 pm

  Oon pitkään miettinyt ton suihkutettavan itseruskettavan hankkimista, mutta jotenkin se pelottaa. Sitä siis suihkutetaan ja levitetäänkö sitä jotenkin? Ettei jätä mitään laikkuja? Oon ihan uus näitten kanssa 😀

  Reply
  • Marianna
   May 4, 2020 at 1:52 pm

   Ei levitetä! Suihkautetaan vaan sopivalta etäisyydeltä (tän oppii kyllä kokeilemalla) sinne sun tänne kasvoihin ja kaulaan, kuivuu aikaa nopeasti ja todella helppo käyttää! Oon yleensä alle laittanut kevyen voiteen, antanut kuivua ja sitten tuota ?

   Reply

Leave a Reply