Life at home

Home right now. Changing back to white covers feels so fresh, though I have to wash them more often, but I don’t mind. Neutral shades with colorful fresh flowers makes me happy. ? My bedroom is the biggest mess right now, I’ve been doing some changes there too, after everything is done a big home blog post coming up.

Koti just nyt. Tuntui isommaltakin uudistukselta vaihtaa takaisin valkoiset päälliset sohvaan, niitä saa pestä vähän useammin, mutta ei haittaa. Neutraalit sävyt kotona ja siihen värikkäät kukat tekee mut iloiseksi. Mun makkari on tosin tällä hetkellä yksi iso sotku, mutta sitten kun sekin on tullut siivottua olisi aika taas kotipostaukselle!

That blanket cardigan from House of CB is the cosiest thing. Wearing it with my fluffy slippers when walking Minnie looks like I just got out of bed. ?

Tuo House of CB:n peittomainen neuletakki on ollut kovassa käytössä jo pidempään. Se on vain niiin pehmeä ja ihana. Sen kun yhdistän karvatossuihini kun ulkoilutan Minnieä, näytän juuri sängystä nousseelta.

Khaki jeans from Missguided, jacket from Bershka, sunnies from Bottega Veneta. Isn’t sunset the most beautiful time of the day? I wish I was an early bird to see the sunrise too, but after checking 5am is just too early. I’m still trying to wakeup earlier this week, since I love summer mornings and doing something fun to start the day.

Khakifarkut Missguided, takki Bershka, aurinkolasit Bottega Veneta. Auringonlasku on kyllä päivän kaunein aika. Olisinpa tarpeeksi aamuvirkku nähdäkseni auringonnousut, ehkä joku aamu. No okei en kyllä pysty aamuviiden herätyksiin enää, podcastimme aikaan kokeilimme kaikki paria viikkoa tällaisella rytmillä, mutta niin aikaisin sänkyyn meneminen ei onnistu mulla pidemmän päälle.

The first flowers on my balcony & my little working/gaming corner (=the reason I’ve been staying up too late)

Ensimmäiset kukat parvekkeella & mun pieni peli/työnurkkaus (ja syy miksi illat venyy aivan liian myöhäisiksi)

Big vintage sweaters are definitely my thing! My favorites are from Nike, Fila and Champion, most of them bought through Asos Marketplace. I wore this Fila one as a dress, but had shorts underneath.

Isot vintage-kollarit on ehdottomasti mun juttu. Suosikkini on Nikelta, Filalta ja Championilta. Tämän Filan svetarin tilasin Asos Marketplacen kautta. Käytin sitä mekkona mutta alta löytyi myös shortsit.

It’s a weird time here cloth wise. You’re in the mood for spring jackets, but the second the sun disappears and the wind blows, you crave for a winter coat. Just waiting for the +15C weathers. Or can I even dream of +20C… May make it happen. The second I wrote this it started snowing?! ?

Nyt on niin outoa aikaa pukeutumisen kanssa. Tekisi mieli laittaa päälle kevättakki, mutta sillä sekunnilla kun aurinko menee pilveen ja tuulee, olisi tarvetta untuvatakille. Tulisipa jo +15C kelit. Tai voisiko jopa haaveilla vielä toukokuussa +20C keleistä. Ei ilmeisesti, kun tätä kirjoittaessa alkoi sataa lunta taivaalta. ?

Beige, eggshell & white. Wore a cropped vintage Champion sweater, Alo Yoga pants and Zara coat.

Beigeä, luonnonvaaleaa ja valkoista. Päällä oli lyhentämäni Championin vintagesvetari, Alo Yoga leggingsit ja Zaran takki.

My outfits have been looking like this for almost the past two months. Crazy. Wonder how it feels to wear proper clothes, go to the gym, see other people (without freaking out)… I haven’t been working out during this time really, except for walks with Minnie and every other week one hour of tennis. Home environment just doesn’t inspire me to workout at all.

Next up I’m starting my distance therapy appointment via FaceTime. 2020 you’ve been weird.

Hope you will all have a lovely week – stay safe! ❤️

Mun asut on näyttäneet jotakuinkin tältä viimeiset pari kuukautta. Hullua miten nopeasti aika kuluu vain kotona olemallakin. Miltähän tuntuu lopulta vetää päälle “kunnollisia” vaatteita, käydä salilla, nähdä ihmisiä (ilman bakteerikammoa – 2021 ehkä)… En ole totta puhuen treenannut ollenkaan nyt pariin kuukauteen. No tennistä pelannut tunnin joka toinen viikko ja tehny lenkkejä Minnien kanssa, mutta eipä muuta. Kotitreenit ei ole ikinä olleet mun juttu, joku siinä on etten vain halua yhdistää treenamista ja kotiympäristöä. ? Pari kertaa mä tosin otin jotain välineitä ja tein treenin puistossa, sillon vielä alkuun kun riitti inspiraatiota.

Seuraavaksi terapia-aika Facetimen kautta. 2020, oot outo.

Kaikesta huolimatta ihanaa viikkoa kaikille! ❤️

15 Comments

Leave a Reply