4 things making me happy right now

Moving to a new home! In only over a week. I’ll be super busy for the rest of the month since there are million things to do but I don’t care. I love it all. (Well ask me again in a week.) I get chills just thinking about waking up in our new home soon, surreal. What I love about it most is the calm neighborhood, the views from our windows & the walk-in closet. And of course the person I’m moving in with. I’ve never lived with anyone before so it’ll be a whole lot of new for me! ?

Uuteen kotiin muutto! Reilun viikon päästä – apua! Loppukuusta tulee aika kiireinen, mutta ei haittaa. Aika ihanaa. (Tai no, kysykää uudestaan viikon päästä.) Tulee ihan kylmät väreet kun mietinkin pian uudessa kodissa heräämistä. Ihaninta tulevassa kodissa on rauhallinen naapurusto, ikkunoista avautuvat maisemat ja tilava vaatehuone. Ja tietysti poikaystäväni ja virallisesti yhteen muutto. ?

September. I love organizing home, putting things in their places etc… Will probably spent next month just excited about our new home. And I can’t wait to create content around this. Another thing I wait for in September is all the effort I can put into work projects. After summer vacation I first thought it’d be hard to get back on track, but I’m so recharged and full of new energy, that I don’t think it’ll be a problem. And I think new environment will boost my creativity. ?

Syyskuu. Rakastan kodin laittamista ja järjestelyä, ensi kuukausi menee varmaan kodin uutuushuumassa. En myöskään malta odottaa että saan tehtyä tämän ympärille sisältöä blogiin + someen. Syksy on aina jotenkin uusien ideoiden aikaa, uusi ympäristö tulee varmaan boostaamaan tätä. ?

My boyfriend. How can I not mention this, since he is making me so happy each day? Another thing making me happy is how you guys responded on my IG stories, when I opened up about us more. I was prepared for people being shocked, but all I got was support and excitement. I should have known you are the best. ❤️

Poikaystäväni. Miten en voisi mainita tätä, kun jokainen päivä olen vain super kiitollinen ihmisestä kenen kanssa saan elämääni nyt jakaa. Onnelliseksi mut tekee myös teidän reaktio mun IG storyihin, joissa avasin enemmän taustaa meidän suhteesta. Olin varautunut varoitteluviesteihin, mutta sen sijaan sain läjän ihania viestejä: tukea, innostusta ja mielettömiä tarinoita. ❤️

Memories from summer. When I think about July I remember laying in the sunshine, drinking white wine, swimming in the pool, BBQ food & cooking together, staying up late talking about life, midnight sauna & swim tradition… I remember spending time with my boyfriend and enjoying every minute. The only thing I needed my phone for was for choosing a Spotify playlist.

Muistot kesältä. Kun mietin heinäkuuta, muistan makoilun auringossa altaan reunalla, kylmän valkoviinin kuumana päivänä, grillauksen ja yhdessä kokkaamisen, myöhään valvomisen elämää pohtiessa, yösauna+uintitradition… Muistan miten ainoa asia mihin puhelinta tarvitsin oli Spotify-soittolistan valinta.

15 Comments

 • Your photos are so gorgeous! 🙂

  Charmaine Ng | Architecture & Lifestyle Blog
  http://charmainenyw.com

  Reply
 • Sini
  August 20, 2020 at 10:57 am

  Superkauniita kuvia! Pakko kysyä, mistä on valkoinen bleiseri/mekko?

  Reply
 • Julia
  August 20, 2020 at 1:53 pm

  Can you save the Q&A in your stories? I missed it and couldn’t read it!:)

  Love ur blog!! xx

  Reply
 • S
  August 20, 2020 at 2:57 pm

  Hei, pitkäaikaisena lukijana vähän harmittaa kun blogit tuntuu siirtyvän enemmän IG:n puolelle. Olen kai niitä harvoja joilla tiliä ei ole, ja sitten on aika pihalla kun viittaat johonkin mitä olet avannut siellä. Ja kylläpä nyt häiritsee kun ei tiedä mitä se on 😀 onko mahdollista saada samaa tänne? 🙂

  Reply
 • Lisa Autumn
  August 20, 2020 at 4:17 pm

  Such a beautiful post lovely x

  Lisa | lisaautumn.com

  Reply
 • Aimee
  August 20, 2020 at 8:07 pm

  So exciting! Can’t wait to see pictures of your new home!

  Aimee
  stilliread.blogspot.com

  Reply
 • Mariane
  August 20, 2020 at 11:57 pm

  Ohh congrats on moving to a new house and more over with your boyfriend!! I missed what you talked about your relationship, what was about? x

  Reply
 • PeonyPeanut
  August 21, 2020 at 12:07 am

  Oh no! I missed your Instagram Q&A. Can I see it anywhere now?

  Reply
 • Anonymous
  August 21, 2020 at 8:48 am

  Just wonderful summer vibe your pics.
  Can u tell the IG story also here, i try to take a break from IG 😀 so it would be nice to just keep up with news.

  Reply
 • Dixiwonderland.com
  August 22, 2020 at 8:19 am

  I´m so happy for you that you found someone special. You deserve it! Not that there is a must in life and I have really loved reading your post about not being like everyone else. You wrote that you were single, still renting your apartment instead of buying and that there was nothing wrong with that. I love that post. Hope you will start opening up more here on the blog as well. Would be fun to know more about your new home! And I wish you all the luck with the moving 😀

  Reply
 • Tanja
  August 22, 2020 at 2:42 pm

  Why should we be shocked that you will live together with your boyfriend? It’s one of the most natural things in the world. I am happy that you have found someone. That’s too great! ?anja

  Reply
 • Tanja
  August 23, 2020 at 9:19 pm

  Heippa!! Ihania kuvia 🙂 ootko mistä ostanut noi farkut?

  Reply
 • miki
  August 24, 2020 at 11:01 am

  I’m so happy for you to move in your new house with your boyfriend !
  Miki x

  littletasteofbeauty.com

  Reply
 • Martyna
  August 24, 2020 at 2:05 pm

  Heyy, could anyone please tell me what did Marianna say about her relationship?? I must have missed those stories and I’m so curious. I’m your follower since like.. forever? And I’m very happy that you’re in love, it’s such a beautiful state of mind :)!

  Regards, Martyna

  Reply
 • musta keittiöallas
  August 31, 2020 at 2:23 am

  Päivitä useammin, koska rakastan blogiasi. Kiitos!

  Reply

Leave a Reply