Balcony Christmas update

Of course we needed to decorate our French balconies for Christmas too! Fairy lights, lanterns, little trees and an elf (who is usually looking to the sea but wanted to pose for these pictures like this). Simple but looks super nice viewed from the other side too! I’m the biggest fan of Christmas lights and love seeing people decorate their homes, evening walks are so much more fun this time of the year.

Tottakai meidän piti ranskalaiset parvekkeemmekin koristella jouluisiksi! Valot, lyhdyt, pienet kuuset ja tonttu. Yleensä tonttu katselee merelle ja jalat roikkuu kaiteiden välistä. Rakastan miltä nämä valot näyttävät kadulle! Iltakävelyt on niin paljon hauskempia kun saa ihastella kaikkien jouluvaloja, nyt on itsekin osallistuttu tähän piristykseen!

8 Comments

Leave a Reply