Voluminous curls

Kaupallinen yhteistyö KEVIN.MURPHY

Tutustuin KEVIN.MURPHY:yn ensimmäisen kerran kampaajani Hannen kautta Peili Hiussalissa. Täydellinen kiharakampaus onnistui ja pysyi aina kampaajani tekemänä, kun taas itse olin tämän kanssa paininut niin pitkään kuin muistan, joten kiinnostuin tarkemmin tuotteista joita mun hiuksiin käytettiin. Ensimmäisenä muistan ostaneeni KEVIN.MURPHY:ltä SESSION.SPRAY FLEX -hiuslakan. Sitä pystyi halutessaan suihkimaan myös kiharoiden alle lisäten pysyvyyttä, lakka tuntui niin kevyeltä mutta toimivalta että rakastuin. Seuraavaksi ostin YOUNG.AGAIN -hiusöljyn, paras tuote ikinä latvoille. Sitten kokeilin DOO.OVER:ia, kuivashampoon ja hiuslakan sekoituksen tyyppistä suihketta, jolla sai täydellisen “sotkuisen” lookin ja tekstuuria. Seuraavana halusin panostaa hiustenpesuun ja tutustuin shampoisiin ja hoitoaineisiin, kampaaja suositteli sekoittelemaan näistä mulle toimivia komboja, esim hoitavaa ja tuuheuttavaa, lisänä sinertävään taittava shampoo kerta viikkoon taittamaan raitojen keltaisuutta. Pian multa löytyi kotoa iso arsenaali KEVIN.MURPHY:a, eikä yksikään ostos mennyt hutiin. Kiitos kampaajani, oon oppinut hiusten laitosta todella paljon ja löytänyt mulle sopivia tuotteita. Nyt kuitenkin keskitytään yhteen mun KEVIN.MURPHY suosikeista: ANTI.GRAVITY.SPRAY. Mun holy grail -tuote!

I’m so happy to partner with KEVIN.MURPHY and share my fav products from them. I got to know the brand years ago through my hairdresser, she always made my hair to look the best it possible could, so I got super interested in the products she used. That’s how I bought my first KEVIN.MURPHY products. I’m using the ANTI.GRAVITY.SPRAY under my curls, a spray to give hair volume and texture before styling. Works seriously so well with my hair, I always finish with SESSION.SPRAY FLEX hairspray. Feels really light yet hold my curls. I’m so over too strong & wet hairsprays, for me this is the one.

ANTI.GRAVITY.SPRAY -suihke on volyymia, käsiteltävyyttä ja kiilteyttä antava muotoilusuihke. Mä oon saanut todella paljon apua kiharoiden ja oikeastaan kaikkien kampausten pysyvyyteen tästä, ihan vain kuohkeuden pysyvyyteen. Tykkään siitä että hiuksissa on rakennetta ja oonkin todennut toimivaksi suihkia tätä puhtaaseen mutta vielä kosteaan tukkaan ennen föönausta tai muuta lämpömuotoilua.

ANTI.GRAVITY.SPRAY on nyt tämän yhteistyön myötä kampanjassa 19,90€/kpl (norm. 27,90€) valikoiduissa KEVIN.MURPHY -kampaamoissa sekä sen voi tilata kotiin suoraan mm. näistä verkkokaupoista: Fad-hiusliike, Hair Design Helsinki & Bloombyjohanna. Tuotteen löytää kampanjahintaan myös mun vakkarikampaamosta Peilistä. Kampanja on voimassa kesäkuun loppuun saakka.

Lyhyt ja simppeli tutorial mun kuohkeisiin ja rentoihin kiharoihin:

1. Shampoo ja hoitoaine. Oon erityisesti tykännyt tästä yllä näkyvästä ANGEL.WASH & CRYSTAL.ANGEL -kombosta.

2. ANTI.GRAVITY.SPRAY:n suihkimista aavistuksen kosteisiin hiuksiin. (Toimii myös kuiviin hiuksiin.)

3. Kiharrus. Teen yleensä kiharat suht isoissa osioissa, niin tulee vähän rennompi look.

4. SESSION.SPRAY FLEX -hiuslakka. Lakka on niin hienojakoista ja kevyttä, että hiukset jäävät luonnollisiksi ja liikkuviksi, mutta saa kuitenkin pidon kampaukseen.

muutamia suosikkeja ^

Kevinin vinkki ANTI.GRAVITY SPRAYhin:
″An essential part of our VOLUME regimen, ANTI.GRAVITY SPRAY is the ideal, non-aerosol, spray to hold those seriously-smooth, glamour-girl looks in place. It helps reinforce and boost big, bouncy body and is super-lightweight, so it never weighs the hair down.″

CRUELTY FREE, SULFAATITON, MIT-VAPAA, PARABEENITON

7 Comments

Leave a Reply