my fall looks

October is here, one of my favorite months. It may have something to do with the fact that I’m an October baby, there’s always something special in the month you are born in. Or maybe I’m just loving the feeling of a fresh start, autumn always feels like one. The chillier weather also means I get to wrap myself in layers: neutrals, different textures, all that coziness. I gathered here eight different looks I’ve worn lately. 🍂

post contains ad links

Lokakuu on täällä, yksi mun suosikkikuukausista. Ehkä sillä on jotain tekemistä sen kanssa että olen syntynyt lokakuussa, ehkä vain fiilistelen syksyn tuomaa uuden alun tuntua. Viileämmät ilmat tarkoittavat myös sitä, että saan taas kääriytyä lämpimämpiin vaatteisiin ja useampiin kerroksiin, syysasut tuntuvat eniten omalta itseltäni. Erilaiset tekstuurit, neutraalit sävyt, pehmeys ja mukavuus. Keräsin tähän kahdeksan erilaista asua, joita oon käyttänyt viime aikoina. 🍂

postaus sisältää mainoslinkkejä

beanie, scarf, coat

puffer vest (similar), sweater

coat, boots

coat, white bag, boots

jacket, trousers, boots

sweater, boots

sweater, boots, bag

coat, knitted vest, boots

No Comments

    Leave a Reply