fourth sunday of advent

brunch8

Today was the perfect Fourth Sunday of Advent! We went brunching with Maria to Fazer Cafe, and accidentally a little bit shopping too. We found amazing bright red leather jackets from sale, and golden makeup case boxes from Bobbi Brown. (More about those later!) After shopping we had to shoot the christmassy street, with full of people doing the last-minute Christmas shopping. Even though there’s no snow and it’ll be a black Christmas this year, all the lights make the darkness a lot prettier.

Tänään oli täydellinen neljäs adventtisunnuntai! Käytiin brunsseilemassa Marian kanssa Fazerilla, ja vahingossa vähän shoppailemassa. Löydettiin alennuksesta hienot kirkkaan punaiset nahkatakit ja Bobbi Brownilta kultaiset meikkisäilytysboksit. (Niistä myöhemmin!) Maria on petollista shoppailuseuraa, kun meillä on vielä aika samanlainen makukin. Shoppailujen lisäksi kuvailtiin Aleksanterinkadulla, niin nättiä kaikkien valojen ansiosta, vaikkei sitä lunta olekaan.

brunch4

brunch9

brunch5

brunch2

Brunch was delicious: bread, croissant, yoghurt and muesli…

Brunssi oli huippu, liian paljon kaikkea!

brunch1

…and rice porridge with cinnamon and sugar. The taste of Christmas!

Riisipuuroakin oli pakko ottaa, just täydellinen joulumaku kanelin ja sokerin kanssa

brunch3

And of course couldn’t pass the pancakes

Ja eihän lettuja voinut ohittaa

brunch6

After wandering around the Christmas section (with our stomachs so full) I ended up just buying that ornament with the diamond swirl

Stockan jouluosastolla kiertelyn jälkeen (vatsat niin täysinä) päädyin ostamaan vain yhden söpön koristepallon, tollaisen timanttikierteisen

sunday-6

Good night all, hope you had a great day today ♥ More Christmas things on the blog tomorrow!

Nyt hyvää yötä, toivottavasti teillä oli kiva adventtipäivä ♥ Huomenna tulossa lisää joulujuttuja tänne!

65 Comments

Leave a Reply