Interior details

I decided to share some updated home pictures, since we have a little something new here and there. 😊 I’m so happy we didn’t rush with interior decisions after moving in here 5 months ago. So much easier to go one step at a time, creating a space that feels like home.

Kotona näyttää taas asteen valmiimmalta, joten ajattelin jakaa vähän tuoreempia kuvia täältä. 😊 Oon niin iloinen ettei turhaan hätiköity sisustusratkaisujen suhteen, kun viisi kuukautta sitten tänne muutettiin. Tuli tehtyä niin paljon varmempia hankintoja, kun edettiin askel kerrallaan ja pysyttiin kärsivällisinä.

Gotta say I love our new sofa the most, I’ve never sat on a more comfortable sofa than this one. After sitting on it in the store we couldn’t think of any other option, it’s was worth waiting! It’s much deeper than our previous one, also wider. This is my calm comfy place.

Sofa by Furninova, from Kruunukaluste

Täytyy sanoa että uusi sohva on paras juttu kotonamme. Ekan kerran tälle istahdettua ei pystytty miettimään enää mitään muuta vaihtoehtoa, tämä on mukavin sohva missä olen ikinä istunut. Tarpeeksi syvä löhöilyyn ja höyhentäytteet tuntuvat ihanan upottavilta. Mukavuus oli ihan ykkösprioriteetti meillä sohvavalinassa, mutta onneksi ulkonäönkin puolesta ihan nappivalinta meille!

Sohva Furninovan, Kruunukalusteesta

This lamp here was actually my gift for my boyfriend for his birthday. I knew this was his favorite lamp ever, so wanted to surprise him. And we were really needing a lamp on top of our sideboard. I’m really loving it too, nice to have a statement piece here.

Lamp Tacchia by Flos, from Zarro
Sideboard DIY Ikea, explained here

Tämä lamppu oli synttäriyllätys poikaystävälleni. Oltiin jo alustavasti katseltu lamppuvaihtoehtoja senkin päälle, tiesin siitä että tämä oli hänen unelmalamppu. Satuin kyllä tykkäämään tästä kovasti itekin!

Lamppu Flosin Tacchia, Zarrosta
Sivupöytä DIY Ikea, postaus täällä

TV bench (‘Stockholm’) & rug (‘Tyvelse’) from IKEA
TV Samsung Frame 65”
Side table Ellos

TV taso (‘Stockholm’) & matto (‘Tyvelse’) Ikeasta
TV Samsung Frame 65”
Sivypöytä Ellos

Vase by Miia Beshar

Vaasi Miia Beshar

Chair Zara Home
Blanket Balmuir
Lamp Atollo Oluce / Zarro

Tuoli Zara Home
Peitto Balmuir
Lamppu Atollo Oluce / Zarro

If I’ve missed something feel free to ask in the comments where something is from or whatever you have in mind, & I’ll answer! 😊

No Comments

    Leave a Reply